Little Barcelona

 

Aquest cap de setmana (diumenge i dilluns) tindrà lloc al Palau Reial de Pedralbes la segona edició del saló “Little Barcelona”, una fira dedicada a l’univers infantil. Després de l’èxit de la passada edició celebrada al mes de febrer, acollirà de nou una munt de marques, iniciatives i projectes dedicades als més petits.

Durant la primera edició, Deliciosamartha ja va col·laborar realitzant la decoració de la sala de premsa. I en aquesta segona edició em volgut tornar a ser-hi per seguir recolzant aquest projecte.

Ens veiem doncs a Little Barcelona!

(us deixem algunes fotos del dia de la roda de premsa)

***

Este fin de semana (domingo y lunes) tendrá lugar en el Palau Reial de Pedralbes la segunda edición del salón “Little Barcelona”, una feria dedicada al universo infantil. Después del éxito de la pasada edición celebrada el mes de Febrero, acogerá de nuevo muchísimas marcas, iniciativas y proyectos dedicados a los más pequeños.

Durante la primera edición, Deliciosamartha ya colaboroó realizando la decoración de la sala de prensa. Y en esta segunda edición hemos querido estar otra vez para apoyar éste proyecto.

¡Nos vemos en Little Barcelona!

(os dejamos algunas fotos del día de la rueda de prensa) 

 

Share

Little Barcelona

Els passats 5 i 6 de febrer va tenir lloc al FAD de Barcelona la primera edició de “Little Barcelona”. El dia de la roda de premsa vàrem estar allà, per col·laborar amb aquest projecte.

Què és Little Barcelona? Una iniciativa excel·lent que no podia faltar a la ciutat de Barcelona. Des de fa uns anys, la creativitat s’ha instal·lat a tot el que fa referència al món infantil: moda, decoració, joguets, mobles, disfresses, serveis… I ja era hora que hi hagués un espai on poder-nos trobar tots junts! Hi ha projectes empresarials molt interessants que estan tirant endavant bàsicament guiats per la il·lusió i les ganes dels seus creadors. Al saló hi podies trobar moltíssimes maneres d’entendre el món infantil. Projectes molt personals i que, en general, tenen molta cura en tot el procés de gestació: des del concepte, fins als materials utilitzats, passant per el procés creatiu i, sobretot, pensant en un món per als més petits menys estandarditzat i amb més qualitat.

Esperem poder ser-hi també  a la propera edició!

***

Los pasados 5 y 6 de Febrero tuvo lugar en el FAD de Barcelona la primera edición del salón “Little Barcelona”. El día de la rueda de prensa estuvimos allí para colaborar con éste proyecto.

¿Qué es Little Barcelona? Una iniciativa excelente que no podía faltar en la ciudad de Barcelona. Desde hace unos años, la creatividad se ha instalado en el mundo infantil: moda, decoración, juguetes, muebles, disfraces, servicios,… ¡Y ya era hora de que existiera un lugar dónde poder encontrarnos todos juntos! Hay proyectos empresariales muy interesantes que están tirando para adelante básicamente guiados por la ilusión y las ganas de sus creadores. En el salón podías encontrar muchísimas maneras de entender el mundo infantil. Proyectos muy personales y que, en general, cuidan mucho el proceso de gestación: desde el concepto, hasta los materiales utilizados, pasando por el proceso creativo y, sobretodo, pensando en un mundo para los más pequeños menos estandarizado y con más calidad.

¡Esperamos poder estar también en la próxima edición!

Share