12 anys en 2 minuts


Lotte Timelapse por Suchablog

La Lotte, gràcies a la paciència del seu pare, tindrà un regal meravellós. Els seus 12 anys de vida, concentrats en poc més de 2 minuts. Frans Hofmeester va grabar durant 12 anys, cada setmana unes imatges de la seva filla. I aquest és el resultat.

***

Lotte, gracias a la paciencia de su padre, tendrá un regalo maravilloso. Sus 12 años de vida, concentrados en poco más de 2 minutos. Frans Hofmeester grabó durante 12 años, cada semana unas imágenes de su hija. Y éste es el resultado.

Share

una festa de les nostres

Deliciosamartha, festes petites from Deliciosamartha on Vimeo.

Fa dos anys que estem ajuntant confeti de colors, garlandes, rialles infantils, plats de cartró, disfresses, cares maquillades, algun entrepà de Nutella dels de tota la vida i molta il·lusió i esforç per poder començar amb el nostre projecte. I just aquest any on els auguris del mes entesos no pinten molt bé, però on l’any del Drac estem segures de que ens ajudarà, hem inaugurat, per fi!, la nostra botiga.

Aquesta és una de les nostres festes!

***

Hace dos años que estamos juntando confeti de colores, guirnaldas, risas infantiles, platos de cartón, disfraces, caras maquilladas, algún bocadillo de Nutella de los de toda la vida y mucha ilusión y esfuerzo para poder empezar con nuestro proyecto. Y justo éste año, dónde los augurios de los más entendidos no pintan muy bien, pero dónde el año del Dragón estamos seguras de que nos va a ayudar, hemos inaugurado, ¡por fin!, nuestra tienda.
¡Aquí tenéis una de nuestras fiestas!

Share

La disfressa de castor

Ja fa uns quants anys d’aquesta publicitat colombiana, però veure’l avui té més sentit que la resta de l’any. Sort que a Deliciosamartha sempre tenim les disfresses preparades!

***

Hace ya unos años de esta publicidad colombiana, pero verlo hoy tiene más sentido que el resto del año. ¡Suerte que en Deliciosamartha siempre tenemos los disfraces preparados!

Share