kid’s republic book store

 

Els nens aprenen jugant. No és cap secret. És una afirmació avalada per nombrosos pedagogs i entesos en el tema. I el joc implica creativitat, imaginació, espai per inventar les seves pròpies històries i jugar.

Afortunadament cada vegada hi ha més espais pensats per els més petits. I quan dic pensats per als més petits, vull dir que algú s’ha pres la molèstia de fer servir la seva creativitat de “nen-adult” i intenta posar-se en el seu lloc. O millor encara. Algú que recupera i crida al nen que porta a dins i deixa que surtin en forma de projectes meravellosos espais realment fets i pensats per nens.

Al Japó hi ha aquesta biblioteca IMPRESSIONANT. És impossible no enamorar-te dels llibres rodejat de tants colors, formes i estímuls.

Podeu trobar més información aquí

***

Los niños aprenden jugando. No es ningún secreto. Es una afirmación avalada por numerosos pedagogos y entendidos en el tema. Y el juego implica creatividad, imaginación, espacio para inventar sus propias historias y jugar.

Afortunadamente cada vez hay más espacios pensados para los más pequeños. Y cuando digo pensados para los más pequeños, me refiero a que alguien se ha tomado la molestia de utilizar su creatividad de “niño-adulto” e intenta ponerse en su lugar. O mejor todavía. Alguien que recupera y llama al niño que lleva dentro y deja que salgan en forma de proyectos maravillosos espacios realmente hechos y pensados para niños.

En Japón existe esta biblioteca IMPRESIONANTE. Es imposible no enamorarse de los libros rodeado de tantos colores, formas y estímulos.

Podéis encontrar más información aquí.

Share