HELSINKI

Per fi us presentem el nou projecte per aquest any acabat d’estrenar.

Des de que vàrem inaugurar la nostra botiga, una de les peticions més comuns que ens fèieu era demanar-nos si no teníem un espai on fer festes. I era el que volíem oferir des del principi. Però no era fàcil trobar un espai que tingués tots els requisits que eren indispensables per nosaltres.

***

Por fin presentamos el nuevo proyecto para éste año acabado de estrenar.

Desde que inauguramos nuestra tienda, una de las peticiones más comunes que nos hacíais era pedirnos si teníamos un espacio donde hacer fiestas. Y era lo que queríamos des del principio. Pero no era fácil encontrar un espacio que tuviera los requisitos que eran indispensables para nosotros.

El més important: aire lliure. Si fa fred ens abriguem, i si fa calor ens posem sota l’ombra d’un arbre, però no és el mateix, i més si parlem de nens, estar a l’aire lliure que tancats dins un espai.

***

Lo más importante: aire libre. Si hace frío nos abrigamos, y si hace calor nos refugiamos debajo de la sombra del algún árbol. Pero no es lo mismo, y más hablando de niños, estar al aire libre que estar encerrados dentro de un espacio.

I HELSINKI va arribar per una “causalitat” d’aquelles que et regala la vida amb comptagotes. HELSINKI és una casa preciosa. Quan jo era petita havia corregut pel seu jardí moltes vegades celebrant les festes d’aniversari de l’Anna. Era la meva millor amiga quan érem petites i HELSINKI era casa seva.

Després de 30 anys un matí em vaig tornar a veure plantada al mig del jardí d’aquesta casa, i llavors vaig tenir clar que, per fi, havia trobat el lloc.

***

Y HELSINKI llegó por una “causalidad” de aquellas que et regala la vida con cuentagotas. HELSINKI es una casa preciosa. Cuando yo era pequeña había jugueteado por su jardín muchas veces celebrando las fiestas de cumpleaños de Anna. Era mi mejor amiga cuando éramos pequeñas y HELSINKI era su casa.

Después de 30 años una mañana me volví a ver en medio del jardín de ésta casa, y entonces tuve claro que, por fin, había encontrado el lugar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

divendres, festes petites i la nit del foc

Bon cap de setmana!

No us oblideu de buscar un moment i un motiu per celebrar una festa petita ♥… i aquest cap de setmana no hi ha excuses!

Aprofiteu la festa del foc per explicar als més petits alguna història. La revetlla de Sant Joan és una nit perfecte per fer servir la màgia com a fil conductor de molts contes.

***

¡Buen fin de semana!

No os olvidéis de buscar un momento y un motivo para celebrar una fiesta pequeña♥…¡y éste fin de semana no hay excusas!

Aprovechad la fiesta del fuego para explicar a los más pequeños alguna historia. La verbena de San Juan es una noche perfecta para utilizar la magia como hilo conductor de muchos cuentos. 

 

 

Share

pack regal per una princesa de 30 anys


Les festes de princeses també són per les nenes grans. De moment l’Èlia i l’Oriol, són els clients més petits i grans alhora que hem tingut. A la seva tieta li van regalar una de les nostres caixes plena de sorpreses i articles per decorar la seva festa.

La felicitat de la “tata” va ser màxima, és clar!

***

Las fiestas de princesas también son para las niñas mayores. De momento Èlia y Oriol, son los clientes más pequeños y grandes a la vez, que hemos tenido. A su tía le regalaron una de nuestras cajas llena de sorpresas y artículos para decorar su fiesta.

¡La felicidad de su “tata” fue máxima, claro!

 

Share

en Martí ha fet 4 anys!

En Martí va triar ser un pirata just el dia que va fer 4 anys. Entre ell i els seus amics van trobar el tresor, van pujar sobre un vaixell que va arribar volant, van jugar amb els globus XL de la nostra botiga i va bufar les espelmes que van guardar el secret del seu desitg. per molts anys Martí!

***

Martí eligió ser un pirata justo el dia que cumplió 4 años. Entre él y sus amigos encontraron el tesoro, se subieron encima de un barco que llegó volando, jugaron con los globos XL de nuestra tienda y sopló las velas que guardaron el secreto de su deseo. ¡Feliz cumpleaños Martí!

 

Share

El Pablo ha fet 2 anys!

Ens encanta veure com els productes que tenim a la botiga prenen vida. El Pablo va fer 2 anys i aquestes són les fotos de la festa que els seus pares li van preparar en un parc a l’aire lliure. La Sandra, la seva mare, va pensar en una temàtica que va “customitzar” amb els nostres productes i em consta que el resultat va ser una festa inoblidable…per petits i grans! Per molts anys Pablo!

***

Nos encanta ver como los productos que tenemos en la tienda cobran vida. Pablo cumplió 2 años, y éstas son las fotos de la fiesta que sus padres le organizaron en un parque al aire libre. Sandra, su mamá, pensó en una temática que “customizó” con nuestros productos y me consta que la fiesta fue inolvidable…¡para pequeños y mayores!¡ Feliz cumple Pablo! 

 

Share

le circus

Avui a la nit, mentre dormíem, hem estat a una festa…senyors i senyores: benvinguts al Circ! Pasen y vean!

***

Hoy por la noche, mientras dormíamos, hemos estado en una fiesta…señores y señoras: ¡¡¡bienvenidos al Circo!!!  ¡Pasen y vean!

font: les petits bohemes

Share

tallers d’aniversari: Mariona 14 anys

 

La Mariona va fer 14 anys al voltant de les seves millors amigues i d’un munt de cosetes dolces. Ens van faltar hores! A totes se’ns va fer mooolt curt el taller. Impressionant la passió i la creativitat que hi van posar. Un gran equip!

***

Mariona cumplió 14 años alrededor de sus mejores amigas y de un montón de cositas dulces.¡Nos faltaron horas! A todas se nos hizo muuuuuy corto el taller. Impresionante la pasión y la creatividad que pusieron. ¡Un gran equipo!

Share

la Júlia ha fet 3 anys!

Mmmmm…la mare de la Júlia i la Bruna és una autèntica amfitriona. Sempre aconsegueix que les festes llueixin, que el menjar sigui deliciós i que els més petits s’ho passin súper bé.

I el que és més important, i tal i com expliquem des de “Deliciosamartha”, acompleix el nostre principal objectiu:

“Deliciosamartha festes petites és el desig d’una mare de fer que el dia de l’aniversari sigui un dels dies més màgics de tot l’any”

Estic segura que les seves filles recordaran els seus aniversaris per sempre.

A la festa de la Júlia hi va haver-hi globus platejats, aire de mar, batuts de maduixa i truita de patates, formigues, taller de maquillatge, núvols carregats de pluja, cançons, tovallons verds i muffins de xocolata, corones que venen d’enlloc, galetes multicolors, i un pastís “Júlia Súper3”.

Una festa mooolt Deliciosamartha.

***

Mmmmm…la mama de Júlia y Bruna es una autentica anfitriona. Siempre consigue que las fiestas luzcan, que la comida sea deliciosa y que los más pequeños se lo pase súper bien.

Y lo que es más importante, y tal y como explicamos en “Deliciosamartha”, cumple nuestro principal objetivo:

“Deliciosamartha festes petites es el deseo de una madre de hacer que el día del cumpleaños sea uno de los días más mágicos del año”

Estoy segura que sus hijas recordaran sus cumpleaños para siempre.

En la fiesta de Júlia hubo globos plateados, aire de mar, batidos de fresa y tortilla de patatas, hormigas, taller de maquillaje, nubes cargadas de lluvia, canciones, servilletas verdes y muffins de chocolate, coronas que vienen de ningún lugar, galletas multicolores y una pastel “Júlia Súper3”.

Una fiesta muuuuy Deliciosamartha.

Share

la Clara ha fet 3 anys!

 

La Clara ha fet 3 anys! I la seva festa va ser doble: per celebrar el seu aniversari i per inaugurar la terrassa de la seva nova casa, on segons m’han explicat els seus pares, ella no es cansa de recórrer amunt i avall amb la seva bicicleta.

La seva mare va escollir unes garlandes amb els seus colors preferits i globus, moolts globus. La Clara i els seus amics van tenir temps per córrer, riure, pintar-se la cara com autèntiques princeses i bufar les espelmes d’un pastís molt especial. I jo, que també vaig ser-hi convidada, vaig poder gaudir de la creativitat de tots ells una vegada més. Els globus XL que podeu trobar a la nostra tenda, van ser una font inesgotable per la seva imaginació: els van fer volar; amb uns bastons els picaven com si fossin una bateria i van ballar al seu voltant; van inundar el passadís amb els globus per convertir-lo en una gimcana on a vegades es feia casi impossible passar. I la Clara va acabar rendida, estirada al seu sofà, i somniant en la seva propera festa.

***

¡Clara cumplió 3 años! Y su fiesta tuvo una doble celebración: su cumpleaños e inaugurar su terraza de su recién estrenada casa, donde según sus padres, ella no se cansa de recorrer arriba y abajo con su bicicleta.

Su madre eligió unas guirnaldas con sus colores preferidos y globos, muuuchos globos. Clara y sus amigos tuvieron tiempo de correr, reír, pintarse la cara como auténticas princesas y soplar las velas de un pastel muy especial. Y yo, que también estuve de invitada, pude disfrutar una vez más de la creatividad de los más pequeños. Los globos XL que podéis encontrar en nuestra tienda, fueron una fuente inagotable para su imaginación: los hicieron volar; con unos bastones los hacían sonar como si fueran una batería y bailaron a su alrededor; inundaron el pasillo con los globos para convertirlo en una gincana dónde a veces se hacia casi imposible pasar. Y Clara acabó agotada, tumbada en su sofá, y soñando en su próxima fiesta.

 

 

 

Share

Tallers de cuina

Ja han començat els tallers!!!! Vols celebrar el teu aniversari cuinant? Enfornant galetes? Decorant-les amb mil colors? fent-te un collaret que després et podràs menjar? O preparant tot el kit per un atac pirata?

A “Deliciosamartha” i “Cakes&Co, bdn” ja hem començat. Conjuntament hem preparat uns tallers perquè puguis celebrar el teu aniversari d’una manera diferent.

T’apuntes?

***

¡¡¡Ya han empezado los talleres!!! ¿Quieres celebrar tu cumpleaños cocinando? ¿Horneando galletas? ¿Decorándolas con mil colores? ¿Haciéndote un collar que después podrás comerte? ¿O preparando un kit para un ataque pirata?

En “Deliciosamartha” y “Cakes&Co, bdn” ya hemos empezado. Conjuntamente hemos preparado unos talleres para que puedas celebrar tu cumpleaños de una manera diferente.

¿Te apuntas?

Share