festa india

Cada vegada que la mare d’en Vicenç ens demana galetes, ens fa retrocedir en el temps i recuperar els inicis del naixement de “Deliciosamartha”. Va ser durant el segon aniversari d’en Vicenç (i aquest any n’ha fet 5!) que va començar tot.

Aquest any l’Eva, la seva mare, ha volgut inspirar la festa en una tribu índia nòmada, que li van envair, literalment la casa.

I nosaltres vàrem fer unes galetes “tippis” perquè cada nen/a s’emportés a casa.

***

Cada vez que la madre de Vicenç nos pide galletas, nos hace retroceder en el tiempo y recuperar los inicios del nacimiento de “Deliciosamartha”. Fue durante el segundo cumpleaños de Vicenç (¡y éste año cumplió 5!) que empezó todo.

Éste año Eva, su madre, ha querido inspirar la fiesta en una tribu india nómada, que le invadió, literalmente la casa.

Y nosotros hicimos unas galletas “tippis” para que cada niño/a se la llevara a casa.

Share

una festa petita per un nen gran

L’Ivan va fer 30 anys, i aquesta és la festa que es va trobar per sorpresa quan va arribar a casa. I nosaltres felices de poder ajudar a regalar moments com els que ens consta que va tenir l’Ivan.

***

Ivan cumplió 30 años, y ésta es la fiesta que se encontró por sorpresa cunado llegó a casa. Y nosotras felices de poder ayudar a regalar momentos como los que nos consta que tuvo Ivan.

Share

pack regal per una princesa de 30 anys


Les festes de princeses també són per les nenes grans. De moment l’Èlia i l’Oriol, són els clients més petits i grans alhora que hem tingut. A la seva tieta li van regalar una de les nostres caixes plena de sorpreses i articles per decorar la seva festa.

La felicitat de la “tata” va ser màxima, és clar!

***

Las fiestas de princesas también son para las niñas mayores. De momento Èlia y Oriol, son los clientes más pequeños y grandes a la vez, que hemos tenido. A su tía le regalaron una de nuestras cajas llena de sorpresas y artículos para decorar su fiesta.

¡La felicidad de su “tata” fue máxima, claro!

 

Share

en Martí ha fet 4 anys!

En Martí va triar ser un pirata just el dia que va fer 4 anys. Entre ell i els seus amics van trobar el tresor, van pujar sobre un vaixell que va arribar volant, van jugar amb els globus XL de la nostra botiga i va bufar les espelmes que van guardar el secret del seu desitg. per molts anys Martí!

***

Martí eligió ser un pirata justo el dia que cumplió 4 años. Entre él y sus amigos encontraron el tesoro, se subieron encima de un barco que llegó volando, jugaron con los globos XL de nuestra tienda y sopló las velas que guardaron el secreto de su deseo. ¡Feliz cumpleaños Martí!

 

Share

El Pablo ha fet 2 anys!

Ens encanta veure com els productes que tenim a la botiga prenen vida. El Pablo va fer 2 anys i aquestes són les fotos de la festa que els seus pares li van preparar en un parc a l’aire lliure. La Sandra, la seva mare, va pensar en una temàtica que va “customitzar” amb els nostres productes i em consta que el resultat va ser una festa inoblidable…per petits i grans! Per molts anys Pablo!

***

Nos encanta ver como los productos que tenemos en la tienda cobran vida. Pablo cumplió 2 años, y éstas son las fotos de la fiesta que sus padres le organizaron en un parque al aire libre. Sandra, su mamá, pensó en una temática que “customizó” con nuestros productos y me consta que la fiesta fue inolvidable…¡para pequeños y mayores!¡ Feliz cumple Pablo! 

 

Share