Tallers de galetes de Pascua

La setmana passada vàrem fer els tallers de decoració de galetes de Pascua. Quin plaer treballar amb els nen@s! Després de la timidesa del principi i un cop feta l’explicació de com aniria el taller, tot va anar com una seda. Cada un d’ells va triar les formes els colors i la manera de treballar que més els va agradar. És una experiència meravellosa veure com, només amb 4 regles bàsiques, ells sols van saber organitzar-se, van anar fent torns (i els van respectar) per deixar-se el material comú i van deixar fluir la seva creativitat sense entrebancs. El resultat van ser unes caixes de galetes que es van poder emportar a casa, amb la empremta personal de cadascun d’ells.

***

La semana pasada hicimos los talleres de decoración de galletas de Pascua. ¡Qué placer trabajar con niñ@s! Después de la timidez del principio y una vez dimos las explicaciones de cómo se desarrollaría el taller, todo fluyó. Cada uno de ellos eligió las formas, los colores y la manera de trabajar que más les gustó. Es una experiencia maravillosa constatar que, con tan sólo 4 reglas básicas, ellos solos saben organizarse, fueron haciendo turnos (y los respetaron) para dejarse el material común y dejaron fluir su creatividad sin tropiezos. El resultado fueron unas cajitas de galletas que pudieron llevarse a casa, con el sello personal de cada uno.

 

 

Share

Setmana Santa

Des de que era ben petita, molts anys he tingut una mona de Pascua com a pastís d’aniversari. Com que vaig néixer a l’abril, suposo que el meu padrí i els meus pares aprofitaven per fer-ho tot junt. A més a més, el meu padrí és pastisser de formación i vocació, així que els meus pastissos sempre han sigut casolans i amb ous de xocolata fets a casa, plomalls i pollets de colors.

El simbolisme dels ous de Pascua data de molts segles enrere: l’ou de Pascua simbolitza el principi de la vida, el renaixement després dels dies foscos de la Quaresma, plena d’abstinències, prohibicions i foscor. Així que aprofiteu aquesta setmana Santa per això: per preparar-vos per als dies llargs i més hores de llum, els sopars amb sobretaules mooooolt llargues amb els amics i família, els crits i les rialles dels nens que podran gaudir també d’uns dies de llibertat total , i on cada acte pot ser una festa. Una festa petita.

Recordeu que, si voleu decorar la vostra festa, tindreu oberta la nostra botiga fins el dia 7 d’abril. Del 8 al 12 d’abril, marxarem uns dies per gaudir tot el que puguem!

Bona setmana Santa i bona Mona de Pascua a tothom!

***

Desde que era muy pequeña, muchos años he tenido una mona de Pascua como tarta de cumpleaños. Como nací en el mes de Abril, supongo que mi padrino y mis padres aprovechaban para hacerlo todo junto. Cabe decir además que mi padrino es pastelero de formación y vocación, así que mis pasteles siempre han sido caseros y con huevos de chocolate hechos en casa, pollitos y plumas de colores.

El simbolismo de los huevos de Pascua fecha de muchos siglos atrás: el huevo de Pascua simboliza el principio de la vida, el renacimiento después de los días oscuros de la Cuaresma, llena de abstinencias, prohibiciones y oscuridad. Así que aprovechad esta semana Santa para eso: para preparaos para los días largos y llenos de luz, las cenas Con sobremesas muuuuuuuy largas con los amigos y familia, los gritos y las risas de los niños que podrán disfrutar de unos días de libertad total, y donde cada acto puede ser una fiesta. Una fiesta pequeña.

Recordad que, si queréis decorar vuestra fiesta, tendréis abierta nuestra tienda hasta el 7 de abril. Del 8 al 12 de Abril, nos iremos a disfrutar ¡todo lo que podamos!

¡Feliz semana Santa y buena Mona de Pascua a todo el mundo! 

Share