taller de màscares

Aquest estiu ha sigut fantàstic. Ens hem atipat de jugar amb el mar i la muntanya. A l’aire lliure que és el què ens agrada més. Viure en una ciutat té aquest inconvenient: a vegades te’n adones de que portes massa temps sense veure el color blau i el color verd.

Amb el Sol i el bon temps que ha fet, ens van quedar pocs dies de pluja i mal temps per estar a casa. Però vàrem aprofitar un d’aquests dies grisos per provar el nostre taller de màscares que tenim a la botiga. I va ser fantàstic!

La veritat és que és molt còmode de portar a tot arreu. El taller hi cap a dins d’una caixeta petita de cartró, i en teniu per 3-4 màscares de mida petita.

***

Éste verano ha sido fantástico. Nos hemos artado de jugar con el mar y la montaña. Al aire libre que es lo que más nos gusta. Vivir en una ciudad tiene este inconveniente: a veces te das cuenta de que llevas demasiado tiempo sin ver el color azul y el color verde.

Con el Sol y el buen tiempo que ha hecho, nos quedaron pocos días de lluvia y mal tiempo para estar en casa. Pero aprovechamos un de esos días grises para probar nuestro taller de máscaras que tenemos en la tienda.¡Y fue fantástico!

La verdad es que es muy cómodo de llevar a todas partes. El taller cabe dentro de una cajita de cartón, y tenéis `para hacer 3-4 máscaras de tamaño pequeño.

 

 

 

Share

Pintant pedres

Els nostres records d’estiu de quan érem petites sempre passen per les mateixes platges, del mateix poble petit. Platges sense sorra, amb pedres de totes les mides que eren com fulls en blanc llestos per ser pintats. I seguim pintant perquè pensem que no és només un joc de nens.

***

Nuestros recuerdos de verano de cuando éramos pequeñas pasan por las mismas playas, el mismo pueblo pequeño. Playas sin arena, con piedras de todas las medidas que eran como hojas en blanco listas para ser pintadas. Y seguimos pintando porque pensamos que no es sólo un juego de niños. 

Nosaltres sempre portem el nostre kit de pintures a la bossa. Si no en teniu cap, entreu a la nostra botiga, on hi trobareu un set de pintures petitó que hi cap a qualsevol lloc. I si esteu de vacances en algun altre lloc on no hi ha pedres, també podeu tenir el vostre kit per pintar pedres aquí.

***

Nosotras siempre llevamos nuestro kit de pinturas en la bolsa. Si no tenéis ninguno,. Entrad en nuestra tienda, donde encontraréis un set de pinturas pequeño que cabe en cualquier lugar. Y si estáis de vacaciones en algún lugar donde no hay piedras, también podéis tener vuestro kit para pintar piedras aquí. 

Share

temps per jugar

 

Temps per jugar. No hauria de ser la norma de l’estiu, hauria de ser una activitat que estigués present durant tot l’any. Tant per grans com per petits. Però sembla que ara que les escoles han acabat i que els més petits tenen més temps lliure, l’estona per destinar al joc s’amplia. I es un magnífic moment per compartir més estones amb els vostres fill@s i tornar a fer coses amb les mans. Almenys nosaltres ens passem el dia enganxades a l’ordinador, i s’agraeix molt embrutar-te, pintar, retallar, enganxar i passar una estona fent coses manuals.

Per si aneu justos d’idees, recordeu que a la nostra botiga tenim diferents tallers que us ajudaran a organitzar i planificar una bona estona:

Taller d’imans/ Taller de imanes

Taller plantes/ Taller plantas

Taller de màscares/ Taller de máscaras

***

Tiempo para jugar. No debería ser la norma del verano, tendría que ser una actividad que estuviera presente durante todo el año. Tanto para mayores como para pequeños. Pero parece que es ahora que las escuelas han acabado y que los más pequeños tienen más tiempo libre, que el tiempo destinado al juego se amplía. Y es un magnífico momento para compartir más tiempo con vuestro hij@s y volver a hacer cosas con las manos. Al menos nosotras nos pasamos el día enganchadas al ordenador, y se agradece volver a ensuciarse, pintar, recortar, enganchar y pasar más tiempo haciendo cosas con las manos.

Por si vais justos de ideas, recordad que en nuestra tienda tenemos diferentes talleres que os ayudaran a organizar y planificar un buen rato:

 

 

Share

Tallers de galetes de Pascua

La setmana passada vàrem fer els tallers de decoració de galetes de Pascua. Quin plaer treballar amb els nen@s! Després de la timidesa del principi i un cop feta l’explicació de com aniria el taller, tot va anar com una seda. Cada un d’ells va triar les formes els colors i la manera de treballar que més els va agradar. És una experiència meravellosa veure com, només amb 4 regles bàsiques, ells sols van saber organitzar-se, van anar fent torns (i els van respectar) per deixar-se el material comú i van deixar fluir la seva creativitat sense entrebancs. El resultat van ser unes caixes de galetes que es van poder emportar a casa, amb la empremta personal de cadascun d’ells.

***

La semana pasada hicimos los talleres de decoración de galletas de Pascua. ¡Qué placer trabajar con niñ@s! Después de la timidez del principio y una vez dimos las explicaciones de cómo se desarrollaría el taller, todo fluyó. Cada uno de ellos eligió las formas, los colores y la manera de trabajar que más les gustó. Es una experiencia maravillosa constatar que, con tan sólo 4 reglas básicas, ellos solos saben organizarse, fueron haciendo turnos (y los respetaron) para dejarse el material común y dejaron fluir su creatividad sin tropiezos. El resultado fueron unas cajitas de galletas que pudieron llevarse a casa, con el sello personal de cada uno.

 

 

Share