Premi Liebster blog

Bon dia a tothom!!! El divendres el blog de “Deliciosamartha” va rebre un premi. El premi va venir volant des de Cadaqués, de la mà d’una artista multidisciplinar a la que segueixo de ben aprop. Moltíssimes gràcies Anna de Onegraphicgirl.

“El premi està pensat per estimular i promocionar els llocs d’Internet que no superin els 200 seguidors però per la seva essència i contingut val la pena donar-los a conèixer a un ampli sector de la xarxa”.
L’acceptació del premi comporta fer la tria de cinc blocs que, per motius estrictament personals i sotmesos a les normes, els hi vulgui concedir el Liebster Blog.
Per la creativitat alhora de traduir les emocions en imatges. És una persona carregada de passió, no només en la seva feina.
Una iniciativa magnífica per moure’s amb els més petits en aquest barri barceloní.
Un nou espai on conflueixen diferents experiències en femení
Visita obligadíssima si passeu per la ciutat de Buenos Aires, a l’Argentina. Darrera d’aquest local hi ha una persona extraordinaria. Algun dia us explicaré la història.
Reciclatge sudafricà.
Passo a detallar les normes del premi:
1. Copiar i enganxar en el blog el logo del premi i fer un enllaç al blog que t’ha atorgat el premi.
2. Triar cinc blogs com a preferits que tinguin menys de 200 seguidors, fer-hi un comentari perquè sàpiguen que han rebut el premi.
3. Esperar que segueixi la cadena i cadascun dels cinc triï els seus cinc blogs (no hi estan obligats).Gràcies!***¡¡¡Buenos días!!! El viernes el blog de “Deliciosamartha” recibió un premio.El premio vino volando desde Cadaqués, de la mano de una artista multidisciplinar a la que sigo de cerca. Muchas gracias Anna de Onegraphicgirl.

“El premio esta pensado para estimular y promocionar los lugares de internet que no superen los 200 seguidores pero que por su esencia y contenido vale la pena darlos a conocer a un amplio sector de la red”.
La aceptación del premio comporta elegir cinco blogs que, por motivos estrictamente personales y sometidos a las normas, les queráis conceder el Liebster Blog.
Por su creatividad a la hora de traducir las emociones en imágenes . Es una persona cargada de pasión, no sólo en su trabajo.
Una iniciativa magnífica para moverse con los más pequeños en éste barrio barcelonés.
Un nuevo espacio donde confluyen diferentes experiencias en femenino
Visita obligadísima si pasáis por la ciudad de Buenos Aires, en Argentina. Detrás de éste local hay una persona extraordinaria.. Algún día os contaré la historia.
Reciclaje sudafricano.
Paso a detallar las normas del premio:
1. Copiar y pegar en el blog el logo del premio y enlazar al blog que te ha otorgado el premio.
2. Elegir cinco blogs como preferidos que tengan menos de 200 seguidores, hacer un comentario para que sepan que han recibido el premio.
3. Esperar que siga la cadena y cada uno de los cinco elija sus cinco blogs
¡Gracias!
Share