HELSINKI

Per fi us presentem el nou projecte per aquest any acabat d’estrenar.

Des de que vàrem inaugurar la nostra botiga, una de les peticions més comuns que ens fèieu era demanar-nos si no teníem un espai on fer festes. I era el que volíem oferir des del principi. Però no era fàcil trobar un espai que tingués tots els requisits que eren indispensables per nosaltres.

***

Por fin presentamos el nuevo proyecto para éste año acabado de estrenar.

Desde que inauguramos nuestra tienda, una de las peticiones más comunes que nos hacíais era pedirnos si teníamos un espacio donde hacer fiestas. Y era lo que queríamos des del principio. Pero no era fácil encontrar un espacio que tuviera los requisitos que eran indispensables para nosotros.

El més important: aire lliure. Si fa fred ens abriguem, i si fa calor ens posem sota l’ombra d’un arbre, però no és el mateix, i més si parlem de nens, estar a l’aire lliure que tancats dins un espai.

***

Lo más importante: aire libre. Si hace frío nos abrigamos, y si hace calor nos refugiamos debajo de la sombra del algún árbol. Pero no es lo mismo, y más hablando de niños, estar al aire libre que estar encerrados dentro de un espacio.

I HELSINKI va arribar per una “causalitat” d’aquelles que et regala la vida amb comptagotes. HELSINKI és una casa preciosa. Quan jo era petita havia corregut pel seu jardí moltes vegades celebrant les festes d’aniversari de l’Anna. Era la meva millor amiga quan érem petites i HELSINKI era casa seva.

Després de 30 anys un matí em vaig tornar a veure plantada al mig del jardí d’aquesta casa, i llavors vaig tenir clar que, per fi, havia trobat el lloc.

***

Y HELSINKI llegó por una “causalidad” de aquellas que et regala la vida con cuentagotas. HELSINKI es una casa preciosa. Cuando yo era pequeña había jugueteado por su jardín muchas veces celebrando las fiestas de cumpleaños de Anna. Era mi mejor amiga cuando éramos pequeñas y HELSINKI era su casa.

Después de 30 años una mañana me volví a ver en medio del jardín de ésta casa, y entonces tuve claro que, por fin, había encontrado el lugar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

divendres: festes petites

Ja fa alguns mesos que tots els divendres venim desitjant-vos un bon cap de setmana, i animant-vos a que busqueu un moment per fer una festa petita. Nosaltres aquesta setmana hem intentat posar-vos les coses fàcils. Em estat repartint festes per tota la ciutat. Així que aquest cap de setmana no teniu excusa. No cal esperar a que sigui el  nostre aniversari, la nit de Sant Joan o la festa de Cap d’Any per celebrar. Les festes de NO aniversari; les inesperades; les sorpresa. En definitiva, aquelles que celebrem per les petites coses que ens passen a diari i que moltes vegades no els hi parem prou atenció, són les més importants.

Bon cap de setmana!

***

Ya hace algunos meses que todos los viernes venimos deseándoos un buen fin de semana, y animándoos a que busquéis un momento para hacer una fiesta pequeña. Nosotras ésta semana hemos intentado poneros las cosas fáciles. Hemos estado repartiendo fiestas por toda la ciudad. Así que no tenéis escusa. No hace falta esperar a que sea nuestro cumpleaños, las verbenas veraniegas o la noche de Fin de Año para celebrar. Las fiestas de NO cumpleaños; las inesperadas; las sorpresa. En definitiva, aquellas que celebramos para las pequeñas cosas que nos pasan a diario y que muchas veces no les prestamos demasiada atención, son las más importantes.

¡Buen fin de semana!

Share

divendres: festes petites

George W.Gardner Photograpy-Gallery – New Orleans, Louisiana, 1972

Bon cap de setmana!

No us oblideu de buscar un moment i un motiu per celebrar una festa petita ♥

***

¡Buen fin de semana!

No os olvidéis de buscar un momento y un motivo para celebrar una fiesta pequeña♥

Share

una festa petita per un nen gran

L’Ivan va fer 30 anys, i aquesta és la festa que es va trobar per sorpresa quan va arribar a casa. I nosaltres felices de poder ajudar a regalar moments com els que ens consta que va tenir l’Ivan.

***

Ivan cumplió 30 años, y ésta es la fiesta que se encontró por sorpresa cunado llegó a casa. Y nosotras felices de poder ayudar a regalar momentos como los que nos consta que tuvo Ivan.

Share