disfresses / disfraces

Algunes propostes de disfresses per aquest Carnestoltes del meravellós blog”Oh Happy Day“. Si cliqueu sobre el nom de cada disfressa, podreu veure com es fan.

***

Algunas propuestas de disfraces para éste Carnaval del maravillosos blog “Oh Happy Day“. Si pincháis sobre el nombre de cada disfraz, podréis ver cómo se hacen.

FRIDA KAHLO

NÚVOL / NUBE

ANDY WARHOL

PALLASSO / PAYASO

FLOWER

ROBOT

SNAIL

STRONGMAN

VICENT VAN GOGH

Share

regals d’aniversari/ regalos de cumpleaños

Després d’aquestes festes plenes de regals per als més petits, a vegades no sabem què regalar quan és l’aniversari d’un d’ells…entre el Tió, el Pare Nöel i els Reis ens han deixat sense idees…La nostra botiga està plena de propostes per trobar alguna cosa que encara no tinguin i que els hi faci mooolta il·lusió.

***

Después de estas fiestas llenas de regalos para los más pequeños, a veces no se nos ocurren ideas para regalar cuando es el cumpleaños de alguno de ellos…entre Papá Nöel y los Reyes Magos, nos han dejado sin ideas…En nuestra tienda podrás encontrar mucha inspiración para poder dar en el clavo.

   

  

Motllos de cuina per fer les teves creacions  /  Moldes de cocina para poder crear tú mismo

    

Tallers de manualitats (perfectes per les tardes a casa!!!)/ Talleres de manualidades (perfectos para las tardes en casa!!!)

     

Màscares, per començar a pensar en el Carnestoltes / Máscaras, para empezar a pensar el el Carnaval

    

Davantals per començar a ajudar a la cuina / Delantales para empezar a echar una mano en la cocina

    

Joies infantils / Joyas infantiles

 

Les nostres disfresses…o millor dit: roba per jugar!!! / Nuestros disfraces… o mejor todavía: ropa para jugar!!!

Les bosses fetes a mà. Hi ha molts models diferents per triar! / Los bolsos hechos a mano. Hay muchísimos modelos dónde elegir!

                   

I també podeu donar un cop d’ull a TOTS els nostres packs de festa / Y también podéis echar un vistazo a TODOS nuestros packs de fiesta 

Share

inpiració dino

Crec que tots els nens passen pel seu moment dinosaure. Els fascina imaginar la vida d’aquests animals, amb unes costums tan diferents i unes mides tan desorbitades pel seu tamany. Aquestes són les imatges que ens van ajudar a inspirar-nos.

***

Creo que todos los niños pasan por su momento dinosaurio. Les fascina imaginar la vida de éstos animales, con unas costumbres tan diferentes y unas medidas tan desorbitadas para su tamaño. Éstas son las imágenes que nos ayudaron a inspirarnos.

Share

inspiració robot

Els robots tenen la majoria dels seus fans entre els més petits. Són éssers que els atrauen, tant freds, amb els seus vestits platejats fets de llautó però amb un cor molt gran a dins. Són una espècie de Frankenstein. Nosaltres ens imaginem la festa plena plena plena de globus platejats; batuts de color verd i llaunes i botons per jugar a fer-se els seus propis robots.

***

Los robots tienen la mayoría de sus fans entre los más pequeños. Son seres que los atraen, tan fríos, con sus vestidos plateados hechos de lata pero con un gran corazón dentro. Son una especie de Frankenstein. Nosotros nos imaginamos la fiesta llena llena llena de globos plateados; batidos de color verde y latas y botones para jugar a hacerse sus propios robots.

 

Share

inspiració pirata

I avui toca el torn dels pirates; de creuar els mars; de jugar amb les espases; de buscar el tresor amagat; de posar-se tatuatges al braç i de pintar un lloro per posar-nos a sobre l’ombro!

***

Y hoy le toca el turno a los piratas; de cruzar los mares; de jugar con las espadas; de buscar el tesoro escondido; de ponerse tatuajes en los brazos y de pintar un loro para ponérnoslo encima del hombro!

Share

inspiració vermella

Pinterest és el culpable de moltes de les nostres nits d’insomni. Però la veritat és que ens ha sigut de gran ajuda alhora de recopilar, ordenar i emmagatzemar la inspiració per pensar i dissenyar els nostres pack de festa. I volíem  compartir amb vosaltres tot el material que hem anat recollint, per si us pot ajudar a inspirar-vos. Avui us enseyem les imatges que ens van ajudar a donar forma al pack de “La Caputxeta Vermella”.

Si no coneixeu Pinterest o voleu donar una ullada al nostre, cliqueu aquí i prepareu-vos per dormir molt poquet…

***

Pinterest es el culpable de muchas de nuestras noches de insomnio. Pero la verdad es que nos ha sido de gran ayuda para recopilar, ordenar y almacenar la inspiración para pensar y diseñar nuestros packs de fiesta. Y queríamos compartir con vosotros todo el material que hemos ido recogiendo por si os puede ayudar a inspiraros. Hoy os enseñamos las imágenes que nos ayudaron a dar forma al pack de “La Caperucita Roja”.

Si no conocéis Pinterest o queréis echar un vistazo al nuestro, clicar aquí y preparaos para dormir muy poquito…

Share

globus

Ja em tornat a la rutina. Les escoles ja han començat, i tornem a tenir les tardes senceres per programar activitats amb els nen@s.

A vegades no calen grans complicacions, i amb els elements més senzills podem tenir resultats espectaculars. Nosaltres personalment, som unes fans dels globus. Mai sortim de casa sense portar-ne uns quants de diferents colors a la bossa. Serveixen per distreure en qualsevol lloc, i amb ells es poden portar a terme moltes idees. Només cal una mica de creativitat. No cal esperar a que sigui una festa d’aniversari per muntar una tarda de jocs amb uns quants amics. A vegades les festes de “no aniversari” són les més divertides, perquè ells no s’ho esperen.

Avui us proposem unes quantes idees perquè pugueu practicar a casa. També us informem que, en breu, pujarem a la tenda una tria de globus de tots els colors, perquè dins d’una mateixa bossa tingueu on triar.

***

Ya hemos vuelto a la rutina. Las escuelas ya han empezado, y volvemos a tener las tardes enteras para programar actividades con los niñ@s.

A veces no hacen falta grandes complicaciones, y con los elementos más sencillos podemos obtener resultados espectaculares. Nosotros personalmente, somos unas fans de los globos. Nunca salimos de casa sin llevar unos cuantos de diferentes colores en el bolso. Sirven para distraer en cualquier lugar, y con ellos podemos llevar a cabo muchas ideas. Sólo hace falta un poco de creatividad. No hace falta esperar a que sea una fiesta de cumpleaños para montar una tarde de juegos con unos cuantos amigos. A veces las fiestas de “no cumpleaños” son las más divertidas, porqué ellos no se lo esperan.

Hoy os proponemos unas cuantas ideas para que podáis practicar en casa. También os informamos que, en breve, subiremos a la tienda una selección de globos de todos los colores, para que dentro de una misma bolsa tengáis dónde elegir.

Per començar, us proposem aquesta corona de globus de colors, per penjar a la porta de l’habitació (via twomoreseconds)

***

Para empezar, os proponemos esta corona de globos de colores, para colgar en la puerta de la habitación (via twomoreseconds)

 

 

Globus plens de purpurina! (via domestic charm)

***

¡Globos rellenos de purpurina! (via domestic charm)

Per als fans dels “Barbapapas” com nosaltres ;) (via elhadadepapel)

***

Para los fans de los “Barbapapas” cómo nosotros ;) (via elhadadepapel)

Una idea espectacular…globus forrats amb trossos de roba! (via asubtlerevelry)

***

Una idea espectacular…¡globos forrados con telas! (via asubtlerevelry)

I per últim, aquesta idea magnífica extreta del blog “Mamà recicla”, de visita indispensable per als qui us agrada el reciclatge creatiu: globus per fer petits gerros de colors

***

Y por último, esta idea magnífica sacada del blog “Mamà recicla”, de visita indispensable para los que os gusta el reciclaje creativo: globos para hacer pequeños jarrones de colores.

Share

una casa al mar

Estem recopilant idees i material per fer una cabana aquest estiu. I a la platja ens em trobat amb aquesta meravella feta de pedra, canyes, branques i aigua de mar…

***

Estamos recopilando ideas y material para hacer una cabaña este verano. Y en la playa nos hemos encontrado con esta maravilla echa de piedra, cañas, ramas y agua de mar…

…a dins hi havia un petit sofà, taules i cadires, i estaven totes mogudes. Segur que els seus habitants han tingut dinar amb sobretaula ;)

***

… dentro había un pequeño sofá, mesas y sillas, y estaban todas movidas. Seguro que sus habitantes han tenido almuerzo con sobremesa ;)

Share

temps d’estiu, temps de cabanes

Em fascinen les cabanes.Fa dies que penso que m’agradaria que en féssim una .De petita m’hagués encantat i mai en vaig tenir cap.Ara que ja comencem a olorar les vacances, he començat a buscar idees. Us deixo algunes fotos que a mi m’han servit d’inspiració.

***

Me fascinan las cabañas. Hace días que pienso en hacer una. De pequeña me hubiera gustado y nunca tuve ninguna. Ahora que empezamos a oler las vacaciones, he empezado a buscar ideas. Os dejo algunas fotos que me han servido de inspiración.

via junkgypsyblog

via aprilandmaystudio

via blogsbabble

via bustleevents

via asecretgardeber

via apartmentteraphy

via dwellings

via love is the law

via the ardent sparrow

via gleeful things

via confessions of a prop junkie

via mamà recicla

via gorgeousness

via nothing is new

via hyggelig

via pinterest

 

Share

garlands

Hi ha gent que t’inspira. De cop, un dia buscant per la xarxa, em vaig trobar amb la feina de Sophie Cuvelier, una artistassa francesa que amb les seves garlandes omple els espais donant-los un aire de festa que de seguida ens va captivar.

No deixeu de mirar la seva feina aquí.

***

Hay gente que te inspira. De golpe, un día buscando en la red, me topé con el trabajo de Sophie Cuvelier, una artistaza francesa que con sus guirnaldas llena los espacios dándoles un aire de fiesta que en seguida nos cautivó.

No dejéis de mirar su trabajo aquí.

 

Share