globus

Ja em tornat a la rutina. Les escoles ja han començat, i tornem a tenir les tardes senceres per programar activitats amb els nen@s.

A vegades no calen grans complicacions, i amb els elements més senzills podem tenir resultats espectaculars. Nosaltres personalment, som unes fans dels globus. Mai sortim de casa sense portar-ne uns quants de diferents colors a la bossa. Serveixen per distreure en qualsevol lloc, i amb ells es poden portar a terme moltes idees. Només cal una mica de creativitat. No cal esperar a que sigui una festa d’aniversari per muntar una tarda de jocs amb uns quants amics. A vegades les festes de “no aniversari” són les més divertides, perquè ells no s’ho esperen.

Avui us proposem unes quantes idees perquè pugueu practicar a casa. També us informem que, en breu, pujarem a la tenda una tria de globus de tots els colors, perquè dins d’una mateixa bossa tingueu on triar.

***

Ya hemos vuelto a la rutina. Las escuelas ya han empezado, y volvemos a tener las tardes enteras para programar actividades con los niñ@s.

A veces no hacen falta grandes complicaciones, y con los elementos más sencillos podemos obtener resultados espectaculares. Nosotros personalmente, somos unas fans de los globos. Nunca salimos de casa sin llevar unos cuantos de diferentes colores en el bolso. Sirven para distraer en cualquier lugar, y con ellos podemos llevar a cabo muchas ideas. Sólo hace falta un poco de creatividad. No hace falta esperar a que sea una fiesta de cumpleaños para montar una tarde de juegos con unos cuantos amigos. A veces las fiestas de “no cumpleaños” son las más divertidas, porqué ellos no se lo esperan.

Hoy os proponemos unas cuantas ideas para que podáis practicar en casa. También os informamos que, en breve, subiremos a la tienda una selección de globos de todos los colores, para que dentro de una misma bolsa tengáis dónde elegir.

Per començar, us proposem aquesta corona de globus de colors, per penjar a la porta de l’habitació (via twomoreseconds)

***

Para empezar, os proponemos esta corona de globos de colores, para colgar en la puerta de la habitación (via twomoreseconds)

 

 

Globus plens de purpurina! (via domestic charm)

***

¡Globos rellenos de purpurina! (via domestic charm)

Per als fans dels “Barbapapas” com nosaltres ;) (via elhadadepapel)

***

Para los fans de los “Barbapapas” cómo nosotros ;) (via elhadadepapel)

Una idea espectacular…globus forrats amb trossos de roba! (via asubtlerevelry)

***

Una idea espectacular…¡globos forrados con telas! (via asubtlerevelry)

I per últim, aquesta idea magnífica extreta del blog “Mamà recicla”, de visita indispensable per als qui us agrada el reciclatge creatiu: globus per fer petits gerros de colors

***

Y por último, esta idea magnífica sacada del blog “Mamà recicla”, de visita indispensable para los que os gusta el reciclaje creativo: globos para hacer pequeños jarrones de colores.

Share

taller de màscares

Aquest estiu ha sigut fantàstic. Ens hem atipat de jugar amb el mar i la muntanya. A l’aire lliure que és el què ens agrada més. Viure en una ciutat té aquest inconvenient: a vegades te’n adones de que portes massa temps sense veure el color blau i el color verd.

Amb el Sol i el bon temps que ha fet, ens van quedar pocs dies de pluja i mal temps per estar a casa. Però vàrem aprofitar un d’aquests dies grisos per provar el nostre taller de màscares que tenim a la botiga. I va ser fantàstic!

La veritat és que és molt còmode de portar a tot arreu. El taller hi cap a dins d’una caixeta petita de cartró, i en teniu per 3-4 màscares de mida petita.

***

Éste verano ha sido fantástico. Nos hemos artado de jugar con el mar y la montaña. Al aire libre que es lo que más nos gusta. Vivir en una ciudad tiene este inconveniente: a veces te das cuenta de que llevas demasiado tiempo sin ver el color azul y el color verde.

Con el Sol y el buen tiempo que ha hecho, nos quedaron pocos días de lluvia y mal tiempo para estar en casa. Pero aprovechamos un de esos días grises para probar nuestro taller de máscaras que tenemos en la tienda.¡Y fue fantástico!

La verdad es que es muy cómodo de llevar a todas partes. El taller cabe dentro de una cajita de cartón, y tenéis `para hacer 3-4 máscaras de tamaño pequeño.

 

 

 

Share

rostros escondidos

Recordo que quan era petita, m’encantaven els dies de pluja a l’estiu. M’agradava posar-me al costat de la finestra, plena de minúscules gotes i em passava l’estona mirant com aquestes relliscaven pel vidre. Sempre n’hi havia una que era més ràpida que les altres i guanyava! I també hi buscava cares. Cares efímeres, ja que quan la gota que feia d’ull dret o de nas, decidia començar a relliscar vidre avall, aquell rostre desapareixia.

I es que estem rodejats de cares amagades que ens miren i ens vigilen per tot arreu. I a més a més, tenen casa pròpia: la casa de “los rostros escondidos”. L’Ari un dia va decidir que aquests personatges no podien seguir deambulant sols, i va decidir donar-los refugi.

Marxem a buscar un lloc al costat d’una finestra, a veure si podem fotografiar una cara de gotes i enviar-la a casa seva, amb els seus.

***

Recuerdo que cuando era pequeña me encantaban los días de lluvia en verano. Me gustaba quedarme al lado de una ventana, llena de minúsculas gotas, y pasaba el rato mirando como resbalaban por el cristal. Siempre había una que era más rápida que las otras ¡ y ganaba! Y también buscaba caras. Caras efímeras, ya que cuando la gota que hacía de ojo derecho o la nariz, decidían empezar a resbalar por el cristal, aquel rostro desaparecía.

Y es que estamos rodeados de rostros escondidos que nos miran y nos vigilan por todos lados. Y además tienen casa propia: la casa de los rostros escondidos. Ari un día decidió que éstos personajes no podían seguir deambulando solos, y les construyó un refugio.

Nos vamos a buscar un lugar al lado de una ventana, a ver si podemos fotografiar una cara de gotas y enviarla a su casa, con los suyos

Share

Pintant pedres

Els nostres records d’estiu de quan érem petites sempre passen per les mateixes platges, del mateix poble petit. Platges sense sorra, amb pedres de totes les mides que eren com fulls en blanc llestos per ser pintats. I seguim pintant perquè pensem que no és només un joc de nens.

***

Nuestros recuerdos de verano de cuando éramos pequeñas pasan por las mismas playas, el mismo pueblo pequeño. Playas sin arena, con piedras de todas las medidas que eran como hojas en blanco listas para ser pintadas. Y seguimos pintando porque pensamos que no es sólo un juego de niños. 

Nosaltres sempre portem el nostre kit de pintures a la bossa. Si no en teniu cap, entreu a la nostra botiga, on hi trobareu un set de pintures petitó que hi cap a qualsevol lloc. I si esteu de vacances en algun altre lloc on no hi ha pedres, també podeu tenir el vostre kit per pintar pedres aquí.

***

Nosotras siempre llevamos nuestro kit de pinturas en la bolsa. Si no tenéis ninguno,. Entrad en nuestra tienda, donde encontraréis un set de pinturas pequeño que cabe en cualquier lugar. Y si estáis de vacaciones en algún lugar donde no hay piedras, también podéis tener vuestro kit para pintar piedras aquí. 

Share

temps d’estiu, temps de cabanes

Em fascinen les cabanes.Fa dies que penso que m’agradaria que en féssim una .De petita m’hagués encantat i mai en vaig tenir cap.Ara que ja comencem a olorar les vacances, he començat a buscar idees. Us deixo algunes fotos que a mi m’han servit d’inspiració.

***

Me fascinan las cabañas. Hace días que pienso en hacer una. De pequeña me hubiera gustado y nunca tuve ninguna. Ahora que empezamos a oler las vacaciones, he empezado a buscar ideas. Os dejo algunas fotos que me han servido de inspiración.

via junkgypsyblog

via aprilandmaystudio

via blogsbabble

via bustleevents

via asecretgardeber

via apartmentteraphy

via dwellings

via love is the law

via the ardent sparrow

via gleeful things

via confessions of a prop junkie

via mamà recicla

via gorgeousness

via nothing is new

via hyggelig

via pinterest

 

Share

temps per jugar

 

Temps per jugar. No hauria de ser la norma de l’estiu, hauria de ser una activitat que estigués present durant tot l’any. Tant per grans com per petits. Però sembla que ara que les escoles han acabat i que els més petits tenen més temps lliure, l’estona per destinar al joc s’amplia. I es un magnífic moment per compartir més estones amb els vostres fill@s i tornar a fer coses amb les mans. Almenys nosaltres ens passem el dia enganxades a l’ordinador, i s’agraeix molt embrutar-te, pintar, retallar, enganxar i passar una estona fent coses manuals.

Per si aneu justos d’idees, recordeu que a la nostra botiga tenim diferents tallers que us ajudaran a organitzar i planificar una bona estona:

Taller d’imans/ Taller de imanes

Taller plantes/ Taller plantas

Taller de màscares/ Taller de máscaras

***

Tiempo para jugar. No debería ser la norma del verano, tendría que ser una actividad que estuviera presente durante todo el año. Tanto para mayores como para pequeños. Pero parece que es ahora que las escuelas han acabado y que los más pequeños tienen más tiempo libre, que el tiempo destinado al juego se amplía. Y es un magnífico momento para compartir más tiempo con vuestro hij@s y volver a hacer cosas con las manos. Al menos nosotras nos pasamos el día enganchadas al ordenador, y se agradece volver a ensuciarse, pintar, recortar, enganchar y pasar más tiempo haciendo cosas con las manos.

Por si vais justos de ideas, recordad que en nuestra tienda tenemos diferentes talleres que os ayudaran a organizar y planificar un buen rato:

 

 

Share

Ritual

 

Potser de totes les nits de l’any nosaltres ens quedaríem amb la Nit de Sant Joan. És de les poques que es lliuren de caure en el boom comercial al que estan sotmeses moltes altres festes. I es que aquesta nit, governada pels esperits de la màgia, sembla estar protegida.

Nosaltres vàrem fer el nostre ritual particular que va fer que els més petits estiguessin tot el dia entusiasmats. A la tarda, vàrem baixar a recollir pedres, i a la nit, quan van aparèixer les coques de crema i cabell d’àngel a la taula, cadascú en va agafar una i hi va escriure un desig. Amb tots els petards, vàrem baixar a la platja i, després de l’última font de colors, en fila india davant del mar, vàrem contar fins a tres, i els nostres desitjos es van capbussar dins l’aigua.

No tenim fotos de les pedres pintades perquè sinó, els nostres desitjos no es farien realitat. Però aquí teniu algunes idees per pintar pedres.

***

De todas las noches del año nosotros nos quedamos con la Noche de San Juan. Es de las pocas que se ha librado del boom comercial a la que están sometidas muchas otras fiestas. Y es que, esta noche, gobernada por los espíritus de la magia, parece estar protegida.

Nosotros hicimos nuestro ritual particular que hizo que los más pequeños estuvieran todo el día entusiasmados. Por la tarde, bajamos a recoger piedras, y por la noche, cunado las cocas de crema y cabello de ángel aparecieron en la mesa, cada uno eligió una y escribió en ella un deseo. Con todos los petardos, bajamos a la playa y, después de la última fuente de colores, en fila índia delante del mar, contamos hasta tres y nuestros deseos se sumergieron dentro del agua.

No tenemos fotos de las piedras pintadas porque sino, nuestros deseos no se harían realidad. Pero aquí tenéis algunas ideas para pintar piedras.

via red birds crafts

via denisescicluna

via onthedotcreations

via Magamerlina 

via Trendhunter

I si no teniu pedres, estigueu ben atents perquè, molt aviat, tindrem una sorpresa perquè tothom pugui pintar el seu desitgi i llençar-lo al mar.

***

Y si no tenéis piedras, estar bien atentos porqué, muy pronto, tendremos una sorpresa para que todo el mundo pueda pintar su deseo y lo pueda lanzar al mar.

Share