regals d’aniversari/ regalos de cumpleaños

Després d’aquestes festes plenes de regals per als més petits, a vegades no sabem què regalar quan és l’aniversari d’un d’ells…entre el Tió, el Pare Nöel i els Reis ens han deixat sense idees…La nostra botiga està plena de propostes per trobar alguna cosa que encara no tinguin i que els hi faci mooolta il·lusió.

***

Después de estas fiestas llenas de regalos para los más pequeños, a veces no se nos ocurren ideas para regalar cuando es el cumpleaños de alguno de ellos…entre Papá Nöel y los Reyes Magos, nos han dejado sin ideas…En nuestra tienda podrás encontrar mucha inspiración para poder dar en el clavo.

   

  

Motllos de cuina per fer les teves creacions  /  Moldes de cocina para poder crear tú mismo

    

Tallers de manualitats (perfectes per les tardes a casa!!!)/ Talleres de manualidades (perfectos para las tardes en casa!!!)

     

Màscares, per començar a pensar en el Carnestoltes / Máscaras, para empezar a pensar el el Carnaval

    

Davantals per començar a ajudar a la cuina / Delantales para empezar a echar una mano en la cocina

    

Joies infantils / Joyas infantiles

 

Les nostres disfresses…o millor dit: roba per jugar!!! / Nuestros disfraces… o mejor todavía: ropa para jugar!!!

Les bosses fetes a mà. Hi ha molts models diferents per triar! / Los bolsos hechos a mano. Hay muchísimos modelos dónde elegir!

                   

I també podeu donar un cop d’ull a TOTS els nostres packs de festa / Y también podéis echar un vistazo a TODOS nuestros packs de fiesta 

Share

taller de màscares

Aquest estiu ha sigut fantàstic. Ens hem atipat de jugar amb el mar i la muntanya. A l’aire lliure que és el què ens agrada més. Viure en una ciutat té aquest inconvenient: a vegades te’n adones de que portes massa temps sense veure el color blau i el color verd.

Amb el Sol i el bon temps que ha fet, ens van quedar pocs dies de pluja i mal temps per estar a casa. Però vàrem aprofitar un d’aquests dies grisos per provar el nostre taller de màscares que tenim a la botiga. I va ser fantàstic!

La veritat és que és molt còmode de portar a tot arreu. El taller hi cap a dins d’una caixeta petita de cartró, i en teniu per 3-4 màscares de mida petita.

***

Éste verano ha sido fantástico. Nos hemos artado de jugar con el mar y la montaña. Al aire libre que es lo que más nos gusta. Vivir en una ciudad tiene este inconveniente: a veces te das cuenta de que llevas demasiado tiempo sin ver el color azul y el color verde.

Con el Sol y el buen tiempo que ha hecho, nos quedaron pocos días de lluvia y mal tiempo para estar en casa. Pero aprovechamos un de esos días grises para probar nuestro taller de máscaras que tenemos en la tienda.¡Y fue fantástico!

La verdad es que es muy cómodo de llevar a todas partes. El taller cabe dentro de una cajita de cartón, y tenéis `para hacer 3-4 máscaras de tamaño pequeño.

 

 

 

Share

Pintant pedres

Els nostres records d’estiu de quan érem petites sempre passen per les mateixes platges, del mateix poble petit. Platges sense sorra, amb pedres de totes les mides que eren com fulls en blanc llestos per ser pintats. I seguim pintant perquè pensem que no és només un joc de nens.

***

Nuestros recuerdos de verano de cuando éramos pequeñas pasan por las mismas playas, el mismo pueblo pequeño. Playas sin arena, con piedras de todas las medidas que eran como hojas en blanco listas para ser pintadas. Y seguimos pintando porque pensamos que no es sólo un juego de niños. 

Nosaltres sempre portem el nostre kit de pintures a la bossa. Si no en teniu cap, entreu a la nostra botiga, on hi trobareu un set de pintures petitó que hi cap a qualsevol lloc. I si esteu de vacances en algun altre lloc on no hi ha pedres, també podeu tenir el vostre kit per pintar pedres aquí.

***

Nosotras siempre llevamos nuestro kit de pinturas en la bolsa. Si no tenéis ninguno,. Entrad en nuestra tienda, donde encontraréis un set de pinturas pequeño que cabe en cualquier lugar. Y si estáis de vacaciones en algún lugar donde no hay piedras, también podéis tener vuestro kit para pintar piedras aquí. 

Share

garlands

Hi ha gent que t’inspira. De cop, un dia buscant per la xarxa, em vaig trobar amb la feina de Sophie Cuvelier, una artistassa francesa que amb les seves garlandes omple els espais donant-los un aire de festa que de seguida ens va captivar.

No deixeu de mirar la seva feina aquí.

***

Hay gente que te inspira. De golpe, un día buscando en la red, me topé con el trabajo de Sophie Cuvelier, una artistaza francesa que con sus guirnaldas llena los espacios dándoles un aire de fiesta que en seguida nos cautivó.

No dejéis de mirar su trabajo aquí.

 

Share

collarets per dibuixar

Un altre dia ja us parlaré de “Corazón de galleta” i de qui s’amaga darrera d’aquest món ple de colors (en el sentit més literal de la paraula). Només puc dir que és una nena molt petita.

Però avui us vull ensenyar les joies que fa i que tenim a la nostra botiga. A aquestes alçades de curs (escolar vull dir) són el millor regal que podeu fer a les mestres dels vostres fill@s. O per vosaltres. O per la vostra mare, amiga, tieta, cosina, …

***

Otro día ya os hablaré de “Corazón de galleta” y de quién se esconde detrás de éste mundo de colores (en el sentido más literal de la palabra). Sólo puedo decir que es una niña muy pequeña.

Pero hoy os quiero enseñar las joyas que hace y que tenemos en nuestra tienda. A estas alturas de curso (escolar, me refiero) son el mejor regalo que podéis hacer a las maestras de vuestros hij@s. O para vosotras. O para vuestras madre, amiga, tía, prima,…

Aquest és el model estàndard que tenim a la botiga, però la combinació de colors pot ser infinita…mireu!

També es poden fer llapissos personalitzats i posar-hi la frase que vulgueu.

***

Éste es el modelo estándar que tenemos en la tienda, pero la combinación de colores puede ser infinita… ¡mirad!

También se pueden hacer lápices personalizados y ponerle la frase que queráis.

Jo ja tinc la meva petita col·lecció i us puc assegurar que abans de posar-me qualsevol dels collarets m’ho penso molt i molt: sé segur que aquell dia em pararan varies vegades per fer-me algun comentari. L’últim cop va ser a la consulta del metge: estava estirada esperant que em vinguessin a prendre la pressió, i de cop van entrar 4 infermeres que no van parar de fer-me preguntes.

Jo ho tinc clar: amb “Corazón de galleta” triomfes!

***

Yo ya tengo mi pequeña colección y os puedo asegurar que antes de ponerme cualquiera de los collares me lo pienso mucho mucho: se seguro que ése día me pararan varias veces para hacerme algún comentario. La última vez fue en la consulta del médico: estaba tumbada esperando que me tomaran la tensión, y de golpe entraron 4 enfermeras que no pararon de hacerme preguntas.

Yo lo tengo claro: ¡con “Corazón de galleta” triunfas!

Si voleu més informació sobre els collarets, models o colors, podeu escriure’ns un mail a: hola@deliciosamartha.com

***

Si queréis más información sobre los collares, modelos o colores, podéis escribirnos un mail a: hola@deliciosamartha.com

Share

painted mirrors

vist a Etsy

***

visto en Etsy

Share