taller de màscares

Aquest estiu ha sigut fantàstic. Ens hem atipat de jugar amb el mar i la muntanya. A l’aire lliure que és el què ens agrada més. Viure en una ciutat té aquest inconvenient: a vegades te’n adones de que portes massa temps sense veure el color blau i el color verd.

Amb el Sol i el bon temps que ha fet, ens van quedar pocs dies de pluja i mal temps per estar a casa. Però vàrem aprofitar un d’aquests dies grisos per provar el nostre taller de màscares que tenim a la botiga. I va ser fantàstic!

La veritat és que és molt còmode de portar a tot arreu. El taller hi cap a dins d’una caixeta petita de cartró, i en teniu per 3-4 màscares de mida petita.

***

Éste verano ha sido fantástico. Nos hemos artado de jugar con el mar y la montaña. Al aire libre que es lo que más nos gusta. Vivir en una ciudad tiene este inconveniente: a veces te das cuenta de que llevas demasiado tiempo sin ver el color azul y el color verde.

Con el Sol y el buen tiempo que ha hecho, nos quedaron pocos días de lluvia y mal tiempo para estar en casa. Pero aprovechamos un de esos días grises para probar nuestro taller de máscaras que tenemos en la tienda.¡Y fue fantástico!

La verdad es que es muy cómodo de llevar a todas partes. El taller cabe dentro de una cajita de cartón, y tenéis `para hacer 3-4 máscaras de tamaño pequeño.

 

 

 

Share

Pintant pedres

Els nostres records d’estiu de quan érem petites sempre passen per les mateixes platges, del mateix poble petit. Platges sense sorra, amb pedres de totes les mides que eren com fulls en blanc llestos per ser pintats. I seguim pintant perquè pensem que no és només un joc de nens.

***

Nuestros recuerdos de verano de cuando éramos pequeñas pasan por las mismas playas, el mismo pueblo pequeño. Playas sin arena, con piedras de todas las medidas que eran como hojas en blanco listas para ser pintadas. Y seguimos pintando porque pensamos que no es sólo un juego de niños. 

Nosaltres sempre portem el nostre kit de pintures a la bossa. Si no en teniu cap, entreu a la nostra botiga, on hi trobareu un set de pintures petitó que hi cap a qualsevol lloc. I si esteu de vacances en algun altre lloc on no hi ha pedres, també podeu tenir el vostre kit per pintar pedres aquí.

***

Nosotras siempre llevamos nuestro kit de pinturas en la bolsa. Si no tenéis ninguno,. Entrad en nuestra tienda, donde encontraréis un set de pinturas pequeño que cabe en cualquier lugar. Y si estáis de vacaciones en algún lugar donde no hay piedras, también podéis tener vuestro kit para pintar piedras aquí. 

Share