globus

Ja em tornat a la rutina. Les escoles ja han començat, i tornem a tenir les tardes senceres per programar activitats amb els nen@s.

A vegades no calen grans complicacions, i amb els elements més senzills podem tenir resultats espectaculars. Nosaltres personalment, som unes fans dels globus. Mai sortim de casa sense portar-ne uns quants de diferents colors a la bossa. Serveixen per distreure en qualsevol lloc, i amb ells es poden portar a terme moltes idees. Només cal una mica de creativitat. No cal esperar a que sigui una festa d’aniversari per muntar una tarda de jocs amb uns quants amics. A vegades les festes de “no aniversari” són les més divertides, perquè ells no s’ho esperen.

Avui us proposem unes quantes idees perquè pugueu practicar a casa. També us informem que, en breu, pujarem a la tenda una tria de globus de tots els colors, perquè dins d’una mateixa bossa tingueu on triar.

***

Ya hemos vuelto a la rutina. Las escuelas ya han empezado, y volvemos a tener las tardes enteras para programar actividades con los niñ@s.

A veces no hacen falta grandes complicaciones, y con los elementos más sencillos podemos obtener resultados espectaculares. Nosotros personalmente, somos unas fans de los globos. Nunca salimos de casa sin llevar unos cuantos de diferentes colores en el bolso. Sirven para distraer en cualquier lugar, y con ellos podemos llevar a cabo muchas ideas. Sólo hace falta un poco de creatividad. No hace falta esperar a que sea una fiesta de cumpleaños para montar una tarde de juegos con unos cuantos amigos. A veces las fiestas de “no cumpleaños” son las más divertidas, porqué ellos no se lo esperan.

Hoy os proponemos unas cuantas ideas para que podáis practicar en casa. También os informamos que, en breve, subiremos a la tienda una selección de globos de todos los colores, para que dentro de una misma bolsa tengáis dónde elegir.

Per començar, us proposem aquesta corona de globus de colors, per penjar a la porta de l’habitació (via twomoreseconds)

***

Para empezar, os proponemos esta corona de globos de colores, para colgar en la puerta de la habitación (via twomoreseconds)

 

 

Globus plens de purpurina! (via domestic charm)

***

¡Globos rellenos de purpurina! (via domestic charm)

Per als fans dels “Barbapapas” com nosaltres ;) (via elhadadepapel)

***

Para los fans de los “Barbapapas” cómo nosotros ;) (via elhadadepapel)

Una idea espectacular…globus forrats amb trossos de roba! (via asubtlerevelry)

***

Una idea espectacular…¡globos forrados con telas! (via asubtlerevelry)

I per últim, aquesta idea magnífica extreta del blog “Mamà recicla”, de visita indispensable per als qui us agrada el reciclatge creatiu: globus per fer petits gerros de colors

***

Y por último, esta idea magnífica sacada del blog “Mamà recicla”, de visita indispensable para los que os gusta el reciclaje creativo: globos para hacer pequeños jarrones de colores.

Share

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>