Propòsits 2013/ Propósitos 2013

Ja feia dies que tenia pendent escriure la llista de propòsits pel proper any.

El 2012 ha sigut molt important per mi. Es va materialitzar un d’aquells somnis que vas passant d’any en any: crear un projecte meu, on pogués fer i desfer segons el meu criteri. Al mes de febrer va néixer Deliciosamartha, després de molta feina, molts dubtes, després d’haver conegut a molta gent pel camí que ha posat el seu granet de sorra perquè això pogués ser una realitat.

I Deliciosamartha va començar amb una sèrie de propòsits i amb un full de ruta del que jo creia que podia ser. Però aquesta ruta s’ha anat modificant a mesura que els dies han anat passant. Suposo que ha passat igual que quan estàs embarassada. T’imagines com serà aquella personeta, quina cara tindrà, què faràs una vegada la tinguis amb tú, quins plats li cuinaràs i quantes excursions i llocs descobrireu junts. Però quan aquesta personeta surt de la panxa i comença a caminar per si sola, el camí que tú havies imaginat es va modificant, perquè aquesta personeta té molt a dir.

Doncs amb els projectes passa una mica el mateix. Tu imagines, projectes, et proposes, vols anar cap a una direcció. Però a vegades el rumb canvia de cop perquè bufen vents que no tenies previstos.

Amb Deliciosamartha hem pogut estar a moltes festes d’aniversari i ajudar a que aquest dia tan especial encara ho fos més (aquí,aquí, aquí,aquíaquí). Us hem proposat manualitats i activitats per fer amb els vostres fills per poder omplir aquelles tardes de pluja que a vegades costen tant de passar (aquí, aquí, aquí , aquí , aquí ).Hem començat a omplir el nostre Pinterest (gran descobriment!) d’inspiració per les vostres festes. Us hem ensenyat iniciatives inspirades amb el món infantil que es fan arreu del planeta. També us hem ensenyat algunes de les festes que han fet els nostres clients (aquí , aquíaquí , aquí) i algunes de les nostres passions. Els nostres tallers de cuina per celebrar aniversaris han tingut un èxit rotund.

I una de les coses més importants per nosaltres es que hem trobat sense buscar-ho,  un jardí màgic on poder fer les nostres festes. Es diu Helsinki i és una història d’amor molt bonica que us explicarem l’any vinent.

Així doncs, la nostra llista de propòsits per l’any vinent està buida. Després de l’experiència d’aquest primer any, hem decidit abandonar-nos al destí i deixar que aquest ens segueixi guiant com ho ha fet fins ara. Perquè ens ha agradat molt com ho ha fet. Així que de moment seguirem confiant en ell.

Que tingueu un molt bon any 2013 i que sobretot sobretot sobretot, no us falti AMOR en totes les seves formes i colors.

***

Hacia días que tenia pendiente escribir la lista de propósitos para el próximo año.

El 2012 ha sido muy importante para mi. Se materializó un de esos sueños que vas pasando de año en año: crear un proyecto mío, dónde pudiera hacer a mi antojo y crear libremente según mi criterio. En el mes de Febrero nació Deliciosamartha, después de mucho trabajo, muchas dudas, después de haber conocido a mucha gente por el camino que ha puesto su granito de arena para que esto pudiera ser una realidad.

Y Deliciosamartha empezó con una serie de propósitos y con una hoja de ruta de lo que yo creía que podía ser. Pero esta hoja de ruta se ha ido modificando a medida que los días iban pasando. Supongo que pasa igual que cuando estas embarazada. Te imaginas como será esa personita, que cara tendrá, que harás una vez la tengas contigo, que platos le cocinaras i cuantas excursiones y lugares descubriréis juntos. Pero cuando esta personita sale de la barriga y empieza a andar sola, el camino que tu habías imaginado se va modificando, porque esta persona tiene mucho que decir.

Pues con los proyectos pasa un poco lo mismo. Tu imaginas, proyectas, te propones, quieres ir hacia una dirección. Pero a veces el rumbo cambia de golpe porque soplan vientos que no tenías previstos.

Con Deliciosamartha hemos podido estar en muchas fiestas de cumpleaños y ayudar a que ese día tan especial lo fuera todavía más (aquí, aquí, aquí, aquí , aquí). Os hemos propuesto manualidades y actividades para hacer con vuestros hijos y poder llenar esas tardes de lluvia que a veces cuestan tanto de pasar (aquí, aquí, aquí, aquí, aquí).  Hemos empezado a llenar nuestro Pinterest (¡gran descubrimiento!) de inspiración para vuestras fiestas. Os hemos enseñado iniciativas inspiradas en el mundo infantil que se hacen alrededor del planeta. También os hemos enseñado algunas de las fiestas que han hecho nuestros clientes (aquí,aquí ,aquí , aquí) y algunas de nuestras pasiones. Nuestros talleres de cocina para celebrar tu cumpleaños cocinando han tenido un éxito rotundo.

I una de las cosas mas importantes para nosotros es que hemos encontrado sin buscarlo, un jardín mágico donde poder hacer nuestras fiestas. Se llama Helsinki y es una historia de amor muy bonita que os contaremos el año que viene.

Así pues, nuestra lista de propósitos para el año que viene esta vacía. Después de la experiencia de este primer año, hemos decidido dejarnos llevar por el destino y dejar que éste nos siga guiando como lo ha hecho hasta ahora. Porque nos ha gustado mucho. Así que de momento seguiremos confiando en él.

Que tengáis un muy buen año 2013 y que sobretodo sobretodo sobretodo no os falte AMOR en todas sus formas y colores.

Share

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>