regals d’aniversari/ regalos de cumpleaños

Després d’aquestes festes plenes de regals per als més petits, a vegades no sabem què regalar quan és l’aniversari d’un d’ells…entre el Tió, el Pare Nöel i els Reis ens han deixat sense idees…La nostra botiga està plena de propostes per trobar alguna cosa que encara no tinguin i que els hi faci mooolta il·lusió.

***

Después de estas fiestas llenas de regalos para los más pequeños, a veces no se nos ocurren ideas para regalar cuando es el cumpleaños de alguno de ellos…entre Papá Nöel y los Reyes Magos, nos han dejado sin ideas…En nuestra tienda podrás encontrar mucha inspiración para poder dar en el clavo.

   

  

Motllos de cuina per fer les teves creacions  /  Moldes de cocina para poder crear tú mismo

    

Tallers de manualitats (perfectes per les tardes a casa!!!)/ Talleres de manualidades (perfectos para las tardes en casa!!!)

     

Màscares, per començar a pensar en el Carnestoltes / Máscaras, para empezar a pensar el el Carnaval

    

Davantals per començar a ajudar a la cuina / Delantales para empezar a echar una mano en la cocina

    

Joies infantils / Joyas infantiles

 

Les nostres disfresses…o millor dit: roba per jugar!!! / Nuestros disfraces… o mejor todavía: ropa para jugar!!!

Les bosses fetes a mà. Hi ha molts models diferents per triar! / Los bolsos hechos a mano. Hay muchísimos modelos dónde elegir!

                   

I també podeu donar un cop d’ull a TOTS els nostres packs de festa / Y también podéis echar un vistazo a TODOS nuestros packs de fiesta 

Share

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>