Qui és Deliciosamartha

Deliciosamartha festes petites és un indret on trobar tots els ingredients per a fer d’un aniversari el dia més especial de l’any. Deliciosamartha és un espai per la imaginació, on retrobar el nen i la nena que tots hem sigut (i que alguns no hem deixat de ser), un lloc on compartir somnis i desitjos i on trobar inspiració i solucions. Deliciosamartha festes petites és on lloc on comprovar que la màgia existeix.

Deliciosamartha festes petites és el desig d’una mare de fer que el dia de l’aniversari sigui un dels dies més màgics de tot l’any. El desig d’ajudar a tots els pares i mares a que puguin gaudir de les festes i relaxar-se, Creant un espai on poder trobar tot el necessari per pensar i organitzar una festa d’aniversari. I gaudint veient en els ulls dels nostres fills i filles que ho hem aconseguit, que amb la seva imaginació han construit un univers màgic del que no voldríem marxar mai.

Tot va començar davant d’un pastís d’aniversari, en bufar les espelmes i pensar un desig vaig demanar recuperar l’alegria de les festes de la infància i tornar-les a viure sent-ne una més. Però Deliciosamartha festes petites, en realitat, va néixer fa molt de temps. Jo tindria uns 11 o 12 anys i ja m’agradaven les festes petites. Venien els meus amics a casa a jugar, i jo em tancava uns minuts a la cuina i els hi preparava uns crêpes, servia les begudes i apareixia amb la safata guarnida a l’habitació. I així passàvem la tarda: jugant a ser princeses, cavallers, robots o pallassos del circ.

Recordo de manera molt especial les festes d’aniversari de quan jo era petita. Aquells dies en que els nostres pisos deixaven de ser petits gràcies a les nostres mares, que ens deixaven, per un dia, la casa, les cadires, les finestres, els passadissos… tot a la nostra disposició! I llavors la casa passava a ser molt més: un castell, una aventura… un món màgic creat per nosaltres.

Han passat els anys i ara sóc mare. Una mare que com moltes altres, mira de fer malabarismes per arribar a tot sense deixar de somriure imaginant móns possibles on tothom pot ser princesa, dinosaure, robot, pirata o pallasso per una estona!

Deliciosamartha no hagués estat possible sense la Maria i el Jordi, que em van fer néixer. A la Marta, a la deliciosa Marta. A la Dària, que m’ha donat la força, l’empenta, la valentia i la màgia. A en Ramon, per posar el cap en tot això. A l’Ari i el Diego, els meus mags particulars. A la Raquel per pintar de colors el meu somni. A la Montse per transformar i ajudar-me a explicar. I a la Gemma, l’Eva, l’Elsa, la Mar, l’Anna, la Maria, la Carla, la Núria, la Bruna, la Meritxell, la Martina, la Lali, la Mariona, en LLuc, el Shanti, l’Esme, la Mònica, la Elissa, en David, en Jaume, en Santi, l’Eva Maria, la Mar, la Marta, la Sandra, l’Emma, en Perete, en Toti, en Silvano… Deixo els punts suspensius per no deixar-me a ningú… Gràcies, gràcies, gràcies, moltes gràcies a tots i totes.

Share